Pierre van Meeuwen (Secretaris)

Ik ben Pierre van Meeuwen, was natuurkundeleraar, conrector en directeur van het Dr. Mollercollege, inmiddels met pensioen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en 8 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn mijn familie en vrienden, muziek maken (ik zit in 2 bands), zweefvliegen (ik ben instructeur), wintersport, ons huis in Frankrijk en natuurlijk politiek van plaatselijk tot landelijk.

Ik ben vanaf het begin, bijna 30 geleden, betrokken bij GroenLinksaf, lange tijd als secretaris in het bestuur en korte tijd (één periode) als raadslid. Al enige tijd ben ik weer lid van het bestuur zonder portefeuille.

Waalwijk tussen Maas en duinen is een heerlijke, groene gemeente om te wonen met alle voorzieningen op korte afstand. Niet voor niets wonen twee van mijn kinderen met hun gezin ook in Waalwijk.

Op lange termijn ga ik voor een groen, energieneutraal en sociaal Waalwijk met een actief diervriendelijk beleid. Voor GroenLinksaf wens ik voldoende zetels om een waardevolle bijdrage te leveren aan dit beleid.

En verder ben ik van mening dat de Koesteeg dicht moet voor gemotoriseerd verkeer.