Sjors Slaats

Over mijzelf

Ik ben Sjors Slaats. Samen met mijn vriendin en twee zoontjes van drie en één woon ik in Baardwijk. In de jaren tachtig ben ik geboren in Waalwijk en heb hier vrijwel heel mijn leven gewoond. Voor mijn werk help ik overheden slimmer werken in een snel veranderende samenleving. Ik ben trots op Waalwijk; we wonen in een mooie omgeving, er is werkgelegenheid en Waalwijkers zijn initiatiefrijk.

Waalwijk en omgeving kent veel mooie plekjes. Zelf ben ik graag met fiets, fototoestel of wandelschoenen in de Loonse en Drunense Duinen. Samen met mijn kinderen is het Hoefsvengebied de topfavoriet. De energie, ruimte en gezelligheid die de speeltuin biedt is fantastisch. Op mijn vrije vrijdag zal je me hier vaak vinden.

GroenLinksaf is een vanzelfsprekende keuze. Het is de partij die zich inzet voor die zaken die echt belangrijk voor mij zijn. Zoals een eerlijke en open samenleving waar iedereen zich thuis voelt en kansen krijgt. En een groene en gezonde leefomgeving die goed is voor lichaam en geest. Bovendien is GroenLinksaf een lokale partij met veel actieve leden en leuke mensen. Zo kunnen we onze idealen ook op een effectieve en fijne manier verwezenlijken. Daarom kies ik voor GroenLinksaf.

De afgelopen jaren heb ik me als gemeenteraadslid mogen inzetten voor deze idealen. Ik heb daarbij stempel kunnen drukken op de voorbereiding voor nieuwe wetgeving voor ruimtelijke ontwikkeling en milieu (Omgevingswet), het geven van meer invloed aan inwoners  (Praat met de Raad) en het moderniseren van de gemeentelijke organisatie. Dit en ander werk zet ik graag door in de komende vier jaar.

Vragen? Neem contact met me op.