Sandra van den Udenhout

Over mijzelf

Mijn naam is Sandra van den Udenhout. Ik ben geboren op 28 juli 1964 in Dongen en woon sinds ik 3 maanden oud was in Waalwijk. Eigenlijk best wel een echte Wollukse. Ik woon samen met Wilfried en ben moeder van drie dochters, Myrthe, Bente en Lynn en een zoon Sep. En ik heb een kleindochter en ik kan wel zeggen dat ik in een van de gezelligste straten van Waalwijk woon. 

Ik heb zo’n 29 jaar in de kinderopvang gewerkt. Daarnaast heb ik een opleiding management, P&O en jobcoaching gedaan. Op dit moment ben ik op zoek naar een leuke baan. Ik ben iemand die graag iets wil doen voor de samenleving en zet me in als vrijwilliger zoals bestuurslid bij het parkpaviljoen Waalwijk. Stichting SamenZelfDoen en natuurlijk de politiek.
Waarom GroenLinksaf? Daar kan ik heel kort over zijn. GroenLinksaf beantwoord aan mijn verwachtingen en idealen. Zoals gelijkheid, emancipatie, duurzaamheid, biodiversiteit, eerlijk delen en samen doen.
Ik kom graag bij het Parkpaviljoen Waalwijk en in het Wandelpark. Eigenlijk heb ik niet echt één lievelingsplekje. Ik ben graag daar waar het gezellig is en ook waar  ik iets kan betekenen voor de samenleving. Graag loop ik hard in de bossen om te genieten van de rust en sereniteit. 

De komende vier jaar ga ik mij inzetten voor een socialer en groener Waalwijk!