1. Dilek Odabasi-Seker

Over mijzelf

Mijn naam is Dilek Odabasi-Seker. Ik ben geboren in Turkije (1972). Ik ben getrouwd en heb twee studerende kinderen (16 en 19 jaar). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij een financiële instelling als relatiemanager.
Vanaf maart 2010 ben ik fractievoorzitter en raadslid voor GroenLinksaf in de gemeenteraad van Waalwijk.

Ik houd van Waalwijk! Dankzij mijn raadslidmaatschap ben ik de afgelopen jaren met heel veel Waalwijkers in contact gekomen en heb ik Waalwijk op een heel andere manier leren kennen. Op mijn manier heb ik mijn best gedaan om goed te zijn voor Waalwijk. Ik heb mijn stem in de gemeenteraad uitgebracht op basis van argumenten en overtuiging.

In de gemeenteraad hebben wij de afgelopen jaren als fractie teleurstellingen moeten verwerken, maar ook enorm genoten van de successen die wij hebben gehaald. Ik geniet elke keer weer als ik de Hooisteeg in loop en het stadsparkje (in wording) voor mij zie. Dat is mijn favoriete plek in Waalwijk geworden.

Dankzij uw steun hebben wij onze partij zien groeien en bloeien. Daar ben ik enorm trots op, en ben  iedereen die er een bijdrage aan heeft geleverd enorm dankbaar voor.

We staan aan de vooravond van nieuwe verkiezingen. Met een geweldige kandidatenlijst en een mooi programma gaan wij Waalwijk de komende vier jaar nog mooier, nog groener en nog socialer maken! Wilt u dat ook?

“Stem dan op 21 maart “GroenLinksaf Natuurlijk!