Björn Bögemann

Over mijzelf


Ik ben Björn Bögemann (1976), in Almelo geboren en na wat omzwervingen ben ik samen met mijn vrouw Shanna en onze kinderen Luna en Mente in 2003 in Waspik komen wonen. Hier wonen wij nog altijd met erg veel plezier.

Ik ben werkzaam bij de gemeente Boxtel als consulent jeugd bij het Basis-Team Jeugd. Ik houd mij hier bezig met de hulpvragen van ouders en jongeren waar de jeugdwet op van toepassing is. Dit werk doe ik nu ongeveer anderhalf jaar, hiervoor ben ik 14 jaar als hulpverlener werkzaam geweest in de jeugdzorg. Naast mijn werkzaamheden voor de gemeente ben ik ook als kleine zelfstandige actief. Met mijn Äventyr geef ik trainingen in ervaringsleren en workshops bushcraft.

Ik kies voor Groenlinksaf omdat ik de inwoners van Waalwijk een gemeente gun die Groen én Sociaal is en ik daar zelf graag een bijdrage aan lever.

Voor mij is het mooiste stukje Waalwijk het natuurgebied Langstraat. Ik loop hier regelmatig met onze hond. Ik geniet erg van de diversiteit van dit stuk natuur dat zich uitstrekt tussen Waalwijk en Waspik. Zo barst het daar van de “alledaagse” natuur maar kun je tijdens een wandeling ook met gemak een ree of een ijsvogel tegenkomen.