Sjors Slaats (Raadslid)

Sjors
In deze tijd is het zaak goede keuzes te maken voor een duurzame toekomst. Als jonge dertiger en bestuurskundige heb ik een fris perspectief op gemeentepolitiek. Met mijn bedrijf help ik overheden slim en innovatief te werken. Ik heb geleerd om creatief en zorgvuldig om te gaan met de kansen die ik krijg. Door veel te reizen ontwikkelde ik een brede kijk op samenleven in de wereld. Deze ervaring zet ik graag in voor een open, eerlijke en duurzame gemeente Waalwijk.

Een luisterende gemeente die van nature de samenwerking op zoekt. Een gemeente waar mensen zich welkom voelen en die hen helpt het beste uit zichzelf te halen. Een innovatieve gemeente met oog voor de toekomst. Hier maak ik me sterk voor. Gelukkig samen met een oplossingsgerichte en moderne partij als GroenLinksaf.

Mijn naam is Sjors Slaats (1981). Als geboren en getogen Waalwijker geniet ik dagelijks van de mensen, de gemoedelijkheid en de natuur in onze gemeente. Ik zie echter ook kansen voor verbetering en ontwikkeling. Hier zet ik me in de gemeenteraad met plezier voor in.

Heeft u zelf ideeën voor Waalwijk of zou u graag een keer met mij spreken. Neem dan via onze website contact op of spreek me aan op straat of in de wijk of via twitter.