Dilek Odabasi-Seker (Fractievoorzitter)

dilek

Ik ben Dilek Odabasi-Seker. Geboren op 21 januari 1972 in Sarkisla / Turkije. Ik ben getrouwd met Hayrettin en samen hebben wij 2 zonen; Rauf en Mert. Vanaf begin 2015 ben ik werkzaam als accountmanager voor een verzekeringsmaatschappij.

Mijn kennismaking met Groenlinksaf dateert uit 1990. In 2010 ben ik gekozen als raadslid en sindsdien deel ik het fractievoorzitterschap met mijn collega Frank den Braven. In de raad zijn de onderwerpen verdeeld in 3 portefeuilles; ruimte, samenleving en financiën. Samen met Sjors Slaats behandelen wij de onderwerpen van de portefeuille ruimte.
Als raadslid heb ik nog een aantal nevenfuncties. Ik ben 2e vice voorzitter van de raad, voorzitter van de werkgeverscommissie, lid van de agenda commissie en lid van de werkgroep ruimte.

Ondanks dat ik niet geboren ben in Waalwijk, ben ik een Wollukse in hart en nieren en zet mij graag in voor een groen en sociaal Waalwijk. Ik ben gekozen als volksvertegenwoordiger en die rol vul ik in naar eer en geweten. Uw inbreng daarin is heel belangrijk voor mij. U mag mij altijd bellen of mailen!